Scandal la Caracal. Familia Alexandrei, victima lui Dincă, a refuzat să predea buletinul minorei

0
crima-Caracal-Gheorghe-Dinca-si-fata-15-ani-Alexandra-Macesanu-victima-1280x720-3_974a7.jpg

crima-Caracal-Gheorghe-Dinca-si-fata-15-ani-Alexandra-Macesanu-victima-1280x720-3_974a7.jpg

Alexandru Cumpănașu a scris pe Facebook că părinții Alexandrei Măceșanu au fost amenințați de procurorii DIICOT să le predea buletinul victimei criminalului Dincă. Aceștia au refuzat să le dea anchetatorilor documentul de identitate al fetei, solicitând concluziile raportului de expertiză genetică. În urma acestui scandal, procurorii DIICOT au emis următorul comunicat:

La data de 02.09.2019, procurorii DIICOT – Structura centrală au dispus, prin ordonanță, predarea de către familia victimei M.A.M. a cărții de identitate aparținând minorei, în acest sens fiind delegați ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova.

Persoanele menționate mai sus împreună cu un reprezentant al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Zonal Craiova – s-au deplasat la domiciliul părinților victimei minore, au adus la cunoștință acestora ordonanța dispusă in cauză, precum și concluziile raportului de expertiză genetică.

Familia victimei a refuzat să predea cartea de identitate aparținând victimei minore, motivând faptul că solicită să consulte conținutul concluziilor respectivului raport.

În acest sens s-a încheiat un proces verbal in care a fost consemnată poziția părinților, iar în urma consultării ofițerilor de poliție judiciară cu procurorii de caz, s-a dispus citarea părinților victimei minore la sediul DIICOT – Structura centrală pentru a li se pune la dispoziție concluziile documentului.
Citația a fost emisă, părinții victimei minore luând la cunoștință și semnând în nume personal.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău