Verdictul IML în cazul unei crime comise de Dincă la Caracal

0
alexandra-caracal--crop-1564383478_83b03.jpg

alexandra-caracal--crop-1564383478_83b03.jpg

Procurorii DIICOT au confirmat astăzi că dinții găsiți în butoiul cu rămășițe umane arse din curtea criminalului aparțin minorei Alexandra Măceșanu în proporție de 99,93% în urma expertizei probei ADN făcute de IML.

Comunicatul DIICOT

În cursul acestei zile, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală prin examen ADN – expertiză genetică judiciară – în ceea ce privește pe victima minoră M.A.M.

Din concluziile raportului de expertiză medico – legală rezultă faptul că, analiza genetică a probelor biologice de os, reprezentată de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase, găsite cu ocazia cercetării la fața locului în cenușa din butoiul metalic de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, a condus la evidențierea unui profil ADN unic, aparținând unei persoane de sex feminin.

De asemenea, din raportul de expertiză medico – legală rezultă faptul că, persoana de sex feminin evidențiată în urma analizelor genetice a probelor biologice de os este victima minoră M.A.M, cu o probabilitate de 99,93%.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău