vames_3748a.jpg
Românul este plutonierul adjutant Uță Cornel, scafandru pompier la ISU-BIF. Aflat în concediu în Bulgaria, acesta nu a ezitat să salveze de la înec două persoane, punându-și în pericol propria viață.

Duminică s-a întors în România, iar la vamă a avut parte de o surpriză.

Polițiștii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu au aflat despre fapta lui Cornel Uță și l-au primit la intrarea în țară cu aplauze și o diplomă, dar şi un cadou simbolic, scrie Europa FM.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

“Am rămas fără aer”, atât a putut sa spună plutonierul adjutant Uță Cornel, potrivit Poliției de Frontieră, care a făcut publice imaginile surprinse în Vama Giurgiu.

Sursa foto: Europa FM

vames_d6c5d.jpg

FB_IMG_1567352457386_70a07.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg