nadlac_fb4e7.jpg
După câteva zile petrecute în țară, alături de familie, mii de români se întorc la muncă în străinătate. Încă de la primele ore, cozile de mașini de la ieșirea din țară, prin vama Nădlac II le-au adus aminte oamenilor de ce au plecat din România. Timpul de așteptare până la controlul vamal este și de o oră.

Potrivit aplicaţiei de monitorizare a traficului la graniţele din România, dezvoltată de Poliţia de Frontieră, duminică dimineaţa, la vama Nădlac II, din judeţul Arad, timpii de aşteptare au ajuns la 60 de minute, fiind deschise opt artere pe sensul de ieşire din ţară pentru autoturisme, scrie Mediafax.ro

În urma creşterii timpilor de aşteptare, s-a format o coloană de maşini.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Principalul motiv este acela că românii se întorc în număr mare la muncă în străinătate, după ce au petrecut vacanţa în ţară.

Aglomeraţie este şi la vama Urziceni, judeţul Satu Mare, unde şoferii aşteaptă 30 de minute, fiind deschise trei artere, mai spune sursa citată.

Foto cu caracter ilustrativ

nadlac_2c73f.jpg

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg