copii-pedepsiti-780x405_e44e6.jpg

Un videoclip revoltător a fost postat pe pagina unei asociații creștine, care își are sediul pe langâ mânăstirea din Bobota, în Sălaj.

În imaginile publicate, copiii sunt mustrați verbal și sunt obligați să facă mătănii pe ciment, iar cei care își permit să vorbească sunt pedepsiți cu mătănii suplimentare.

Conform zalău24.ro, ”Imaginile au fost publicate chiar de Asociatia „Inimioare Fericite”. Micutii au fost pedepsiti pentru ca nu ar fi stat cuminti in timpul slujbei de Liturghie si ar fi facut galagie. Supraveghetorul, pentru a le impune un comportament corespunzator, i-a obligat pe copii sa ingenuncheze de zeci de ori si sa sarute cimentul, chiar daca efortul le taie rasuflarea. Mai mult, la urmatoarele slujbe, copiilor li s-a interzis sa mearga la toaleta sau dupa apa.”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Bineînteles ca impunerea practicarii unor gesturi cu semnificatie religioasa unor copii, ca si oricui altcuiva, este absurda. Biserica insasi denunta asemenea atitudine, a transmis Biserica Ortodoxa Romana, pentru Kanal D.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg