copii-pedepsiti-780x405_e44e6.jpg

Un videoclip revoltător a fost postat pe pagina unei asociații creștine, care își are sediul pe langâ mânăstirea din Bobota, în Sălaj.

În imaginile publicate, copiii sunt mustrați verbal și sunt obligați să facă mătănii pe ciment, iar cei care își permit să vorbească sunt pedepsiți cu mătănii suplimentare.

Conform zalău24.ro, ”Imaginile au fost publicate chiar de Asociatia „Inimioare Fericite”. Micutii au fost pedepsiti pentru ca nu ar fi stat cuminti in timpul slujbei de Liturghie si ar fi facut galagie. Supraveghetorul, pentru a le impune un comportament corespunzator, i-a obligat pe copii sa ingenuncheze de zeci de ori si sa sarute cimentul, chiar daca efortul le taie rasuflarea. Mai mult, la urmatoarele slujbe, copiilor li s-a interzis sa mearga la toaleta sau dupa apa.”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Bineînteles ca impunerea practicarii unor gesturi cu semnificatie religioasa unor copii, ca si oricui altcuiva, este absurda. Biserica insasi denunta asemenea atitudine, a transmis Biserica Ortodoxa Romana, pentru Kanal D.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg