incendiu_bucuresti_e0a2c.jpg
Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, la o hală industrială din nordul Bucureștiului. Populația a fost avertizată prin Ro-Alert să evacueze zona. Deși se intervine de ore bune, prefectul Capitalei a anunțat că incendiul a fost localizat, dar cel mai probabil va fi stins abia sâmbătă.

Autoritățile anunță că, în total, au intervenit 50 de autospeciale pentru a ține sub control incendiul.

Nicio persoană nu a fost rănită, dar pagubele sunt foarte mari, potrivit www.stirileprotv.ro

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prefectul Capitalei, Marius Cristian Ghincea, spune că, din păcate, „incendiul nu va fi stins decât probabil mâine”, atunci când reprezentanţii autorităţilor vor putea să şi intre în hală.

„Din păcate, din informaţiile pe care le am ei au fost sunaţi destul de târziu, cu toate acestea se vede că au reuşit să intervină şi să limiteze propagarea focului. Culoarea fumului s-a schimbat, ceea ce este primul semn bun de astăzi, în sensul că focul este localizat, iar toxicitatea fumului nu mai este aşa de mare ca în primele momente, bănuiesc, ale incendiului”, a spus prefectul, citat de sursa amintită mai sus.

El a spus că la locul incendiului sunt prezenţi reprezentanţi ai Gărzii de Mediu, care monitorizează toxicitatea fumului, şi reprezentaţi ai Inspectortului de Stat în Construcţii, care vor analiza structura imobilului.

„Din păcate, cred că vor reuşi să intre în cadrul acestui depozit abia mâine, chiar dacă incendiul este localizat, având în vedere substanţele care au fost înăuntru - am înţeles că este vorba de tuburi de oxigen, a fost şi o tipografie, cu vopseluri, cerneluri... focul este localizat, dar în schimb nu va fi stins decât probabil mâine”, a afirmat Marius Cristian Ghincea.

Sursa foto: www.stirileprotv.ro

incendiu_bucuresti_24eb1.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Observatorul Prahovean
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg