politist-caracal_5ed1d.jpg

Libertatea a aflat că polițistul care l-a determinat pe Dincă să mărturisească crimele se numește Daniel Barbu, e șef de birou Grupări Infracționale la Poliția Capitalei și e de loc din Caracal.

Subcomisar în vârstă de 35 de ani, care provine din Caracal, dar care n-a lucrat niciodată ca polițist aici, Daniel Barbu este cel care a reușit să se apropie de Gheorghe Dincă și să obțină confesiunea crimelor.

Informația a fost confirmată joi seara, pentru Libertatea, de mai mulți oficiali ai Poliției Române. Barbu apăruse și pe imaginile televiziunilor în zilele de după descoperirea casei lui Dincă, dar nu fusese identificat.

Colegi polițiști ai lui din Caracal știau cine e omul, știau că e din oraș și că lucrează ca investigator criminalist la Poliția Capitalei, dar au păstrat până azi secret numele lui. 

Citeşte întreaga ştire aici: EXCLUSIV | Polițistul care l-a determinat pe Dincă să mărturisească crimele se numește Daniel Barbu, e șef de birou Grupări Infracționale la Poliția Capitalei și e de loc din Caracal!

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg