img_2_effdd.jpg

Două fete de 13 și 14 ani din Mereni, județul Constanța au pus în alertă poliția, după ce au susținut că au fost răpite și abuzate. Anchetatorii spun că ele au inventat întreaga poveste, spre a nu fi certate de părinți, pentru că au întârziat.

Incidentul s-a consumat joi după-amiază. O tânără de 34 de ani a sunat la 112, anunțând că două fete sunt pe o stradă din orașul Constanța și susțin că au fost răpite și abuzate.

"Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde minorele au povestit cum în această dimineaţă, în jurul orei 09:30, ar fi fost urcate cu forţa într-un autoturism de către un bărbat necunoscut, în timp ce se plimbau pe o stradă din localitatea Mereni, timp în care ar fi fost legate. Minorele nu au putut preciza ce s-a întâmplat de la urcarea în autoturism şi până la momentul apelului şi nici cum au ajuns în municipiul Constanţa. Două echipaje ale ambulanţei au consultat minorele de 14, respectiv, 13 ani, constatându-se că acestea nu prezentau urme vizibile de violenţă”, a transmis IPJ Constanţa.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg