Două adolescente din Constanța au suna la 112 și au spus că au fost răpite și violate

0
img_2_effdd.jpg

img_2_effdd.jpg

Două fete de 13 și 14 ani din Mereni, județul Constanța au pus în alertă poliția, după ce au susținut că au fost răpite și abuzate. Anchetatorii spun că ele au inventat întreaga poveste, spre a nu fi certate de părinți, pentru că au întârziat.

Incidentul s-a consumat joi după-amiază. O tânără de 34 de ani a sunat la 112, anunțând că două fete sunt pe o stradă din orașul Constanța și susțin că au fost răpite și abuzate.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde minorele au povestit cum în această dimineaţă, în jurul orei 09:30, ar fi fost urcate cu forţa într-un autoturism de către un bărbat necunoscut, în timp ce se plimbau pe o stradă din localitatea Mereni, timp în care ar fi fost legate. Minorele nu au putut preciza ce s-a întâmplat de la urcarea în autoturism şi până la momentul apelului şi nici cum au ajuns în municipiul Constanţa. Două echipaje ale ambulanţei au consultat minorele de 14, respectiv, 13 ani, constatându-se că acestea nu prezentau urme vizibile de violenţă”, a transmis IPJ Constanţa.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău