Jmg9NDQwJmhhc2g9NGZiM2Y5NzgyNTNlYzMwZTdkMzQ1YWJkY2U5YjcyOWY.thumb_23d4d.jpg

Sunt 30 de zile de anchetă în cazul crimelor de la Caracal, iar investigatorii caută în continuare urmele adevărului în casa suspectului. Patru procurori anti-mafia și 60 de polițiști, între care și cei mai buni criminaliști - cei de la Serviciul Omoruri din București - scotocesc proprietatea. Este cea mai complexă anchetă de asasinat din istoria României. Mii de probe au fost adunate de criminalişti şi încărcate în şapte camioane.

Căutările pe proprietatea lui Gheorghe Dincă, mecanicul auto care s-a declarat călăul Luizei și Alexandrei, ating zilele acestea ultima fază.

Curtea lui Gheorghe Dincă, care măsoară 3000 de metri, a fost scanată cu un aparat folosit de arheologi și geodezi. Detectorul a indicat 37 de locuri în care structura pământului a fost răscolită și practic a obligat criminaliștii să sape tot atâtea gropi, unele mici însă altele cu diametrul de câțiva metri și adânci de până la 6 metri. Anchetatorii le-au cercetat pe toate şi au scos şi de acolo o mulţime de probe.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cercetările de lângă "Casa groazei" de la Caracal au scos la iveală o cantitate impresionantă de oseminte. Sute de fragmente, majoritatea de animale. Foarte multe intră însă în categoria "posibil umane" şi trebuie analizate de legişti. Aceştia au de cercetat şase cutii cu asemenea probe culese de criminaliști din gropi. Adunate, toate obiectele ridicate de anchetatori din curtea mecanicului Gheorghe Dincă, au umplut şapte camioane. Unul a fost plin cu haine, multe dintre ele de damă.

Statistica arată că această investigaţie este total ieşită din comun. Probele luate în ancheta incendiului de la maternitatea Giuleşti au fost încărcate în două camioane, iar cele din dosarul Colectiv, în cinci.

Ca să fie siguri că nu scapă nimic, anchetatorii au secat fântâna din curte și au golit fosa septică. 

citește mai multe pe Digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg