spania_8fb77.JPG
În Spania a fost emisă o prognoză de fenomene meteo extreme. Ploi şi furtuni sunt aşteptate astăzi în zona Balearelor, iar joi spre nordul Italiei.

Fenomenul a fost numit de meteorologi DANA.

Nu sunt excluse întârzieri de zboruri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Zborurile operate pe aeroporturile internaționale din Valencia, Elche, Almeria și cele din Insulele Baleare pot avea întârzieri față de orarul normal – anunţă Ministerul român de Externe.

De vină este fenomenul meteo extrem numit DANA.

Este vorba, de fapt, despre o depresiune izolată de nivele înalte, în vestul Peninsulei Iberice, care se va deplasa mâine spre nordul Italiei.

Vor fi ploi şi intensificări ale vântului, sub formă de furtuni.

Românii care se află în zonă sau intenţionează să călătorească în Spania pot să ceară sprijinul ambasadei României la Madrid sau Consulatului României la Almeria.

Foto:

spania_7eafa.JPG

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg