mesajul-induiosator-postat-de-luiza-melencu-inainte-de-a-fi-rapita-1_5cdf7.jpg

Avocatul familiei Luizei Melencu va face o plângere penala împotriva soţiei lui Gheorghe Dincă. Tonel Pop o acuză pe aceasta că i-a minţit pe procurori la audierile de săptămâna trecută, de la DIICOT. 

Apărătorul familiei Melencu a declarat, aseară, la "Sinteza Zilei" că soţia lui Gheorghe Dincă a reuşit să-i ducă pe piste false pe anchetatori deoarece ea s-ar fi aflat în casa groazei din Caracal chiar în momentul în care Luiza ar fi fost sechestrată. 

"O să depun o upgradare a plângerii iniţiale contra familiei Dincă, în special a soţiei lui Dincă. Ea este cheia, din punctul meu de vedere ştie tot. Am urmărit ce a declarat, ce a făcut şi, din punctul meu de vedere s-a întâlnit cu Luiza acolo", a declarat Tonel Pop la Antena 3.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tonel Pop susţine că majoritatea probelor din dosar, dar şi unele înregistrări cu ultimele momente din viața Luizei Melencu au dispărut.

“La început au fost o serie de înregistrări. Există undeva, pe colţul unei case, în intersecţia aceea a groazei, existau trei camere de luat vederi în spic, pe un colţ de clădire, care filma absout tot ce putea fi luat: venirea Luizei, plecarea Luizei, maşina lui Dincă şi tot ce s-a întâmplat acolo. Aceste sisteme de supraveghere, înregistrările lor au fost ridicate de către aceşti poliţişti, anterior sosirii la structura centrală şi anterior sosirii în dosarul DIICOT Craiova, sunt date şi sunt şi chestiuni concrete, persoane care au văzut acele înregistrări, una din înregistrări care iarăşi a dispărut. Nu mai ştie nimeni de ea şi nici cei care au acum dosarul de la structura centrală nu au auzit de aşa ceva. Chiar mama Luizei a văzut-o în acel dosar. Au dispărut şi înregistrările în mare parte”, a mărturisit Tonel Pop, la Antena 3.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg