01_15f62.jpg

Direcția de Sănătate Publică București a suspendat activitatea ștrandului Moghioroș după ce a efectuat un control la unitatea de agrement și au fost prelevate probe de apă din bazine, anunță Ministerul Sănătății. 

Inspectorii DSP au decis „suspendarea activității acestei unități până la determinarea rezultatului final și remedierea pompei de distribuire a clorului”. Autospeciala CBRN a efectuat măsurători şi a depistat o depăşire a valorilor de clor în camera de clorare, însă nu şi în jurul bazinului, a informat Mediafax.

Cineva a sunat la 112 și a semnalat că la un ştrand din zona Drumul Taberei din Capitală mai multe persoane se simt rău. Ulterior, echipajele medicale au sosit la faţa locului şi, după ce au evaluat pacienţii, au decis ca aceştia să fie transportaţi la spital.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Este vorba despre şase copii (transportaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu) şi patru adulţi (transportaţi la Spitalul Floreasca şi la Spitalul Universitar).

La ștrand a fost prezentă şi o autospecială CBRN pentru măsurători, iar în urma analizei s-a depistat o depăşire a limitelor admise în camera de clorare.

sursa Mediafax

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg