inundatii-1_61903.jpg
În timp ce majoritatea zonelor țării se confruntă cu temperaturi de peste 30 de grade, în Arad, o ploaie torențială de o jumătate de oră, însoţită de rafale puternice de vânt, a creat haos la sfârșit de săptămână. Canalizările nu au făcut față și mai multe zone au fost inundate.

Printre acestea se numără și un pasaj rutier.

Probleme au fost și pe un pod și în mai multe sensuri giratorii, acolo unde șoferii au rămas captivi în mașini, potrivit www.stirileprotv.ro

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Furtuna a venit din senin, iar vântul a suflat cu intensitate.

Oamenii surprinși pe stradă au căutat cu disperare un adăpost.

Sursa foto: arad24.net

inundatii-1_832a4.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg