festival-medieval-la-sibiu_e1f94.jpg

Sibiul se întoarce timp de trei zile în vremurile medievale, unde poveștile prind din nou viață, iar tot felul de personaje animă străzile pietruite și piețele vechiului burg.

Cea de 19-a ediție a Festivalului Medieval Sibiu a început cu o paradă cu sute de participanți. Miile de turiști români și străini pot trăi între zidurile cetății atmosfera vremurilor de mult apuse, perfect integrată în arhitectura medievală a orașului.

Odată cu lăsarea întunericului, străzile oraşului au fost cucerite de sute de personaje desprinse parcă din poveştile care ne-au fermecat copilăria. Aici găsim şi cavaleri, dar şi vrăjitoare care ştiu să vindece până şi suferinţele sufleteşti.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Localnicii şi turiştii sunt fermecaţi de tot ceea ce văd. Unii au venit special să facă acesta călătorie în timp.

“Foarte vie atmosfera aici, ne place! E un Games Of Thrones adus la viaţă! Mult mai mişto decât la televizor!”, spune un cuplu de turişti din Statele Unite.

La Festival, aflat la cea de-a 19-a ediţie, cei prezenţi pot învăţa până şi meşteşuguri vechi alături de calfe.

Sursa: Stirileprotv.ro

Imagini live de la festival pot fi găsite AICI

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg