accident-autostrada-a2_48322.jpg

Patru vehicule au fost implicate, sâmbătă dimineață, în două evenimente rutiere pe Autostrada A2 București - Constanța, la km 101, în zona localității Drajna, județul Călărași. Chiar dacă mașinile sunt staționate pe banda de urgență, în zonă s-au format coloane de mașini.

Weekend-ul a debutat cu evenimente rutiere pe Autostrada A2, pe sensul spre litoral, după ce au avut loc două accidente soldate, din fericire, numai cu pagube materiale.

Cele patru autoturisme implicate în evenimentele rutiere sunt staționate pe banda de urgență, însă în zonă s-a format aglomerație, a anunțat Centrul Infotrafic din cadrul IGPR.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, conducătorii auto sunt sfătuiţi să ruleze cu prudenţă sporită, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să se asigure temeinic la schimbarea benzii de deplasare”, este sfatul polițiștilor de la Rutieră.

Foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg