YmU4YWM2MThhZTA5YTlkNWEwMDI3Y2M2MGQxZmI4.thumb_0a275.jpg

O tânără din București a sunat la 112, vineri seara, și a spus că este sechestrată într-un apartament. Ea a indicat zona, însă nu a putut oferi detalii despre locul exact unde se află.

40 de polițiști şi câţiva jandarmi au fost mobilizați și au căutat-o mai mult de 8 ore. Însă, într-un final, totul s-a dovedit a fi o glumă proastă. Părinţii fetei riscă acum să fie amendaţi, însă cu doar ... 500 de lei.

Primul apel a fost făcut vineri în jurul orei 18 de către o minoră, care susținea că a fost luată cu forță cu o mașină și este sechestrată într-un apartament, la etajul doi, din Sectorul 6 al capitalei. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Fata a mai sunat de încă 8 ori la 112, dar alternativ, de pe două numere de telefon. La fața locului s-au deplasat 40 de polițiști, care au patrulat zona și au intrat în fiecare scară de bloc. Au verificat toate apartamentele de la etajul doi, acolo unde tânăra susținea că se afla. Minora le-a mai spus anchetatorilor că din apartamentul în care se află vede turla unei biserici și un supermarket.

Tânăra, în vârstă de 16 ani, era din Constanța, însă s-a mutat în București alături de iubitul ei.

Minora s-a speriat când a văzut că lucrurile devin serioase și a plecat de acasă. A fost găsită în parcarea unui supermarket, fix în zona în care susținea că este sechestrată, după care a fost dusă la secția 25 din Capitală pentru audieri.

Sursa: Digi24/Stirileprotv

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg