spel-disperat-112_cb86e.jpg

Polițiștii sunt în alertă după ce, vineri seară, la 112 s-a primit un apel disperat din partea unei tinere care a susținut că este sechestrată într-un apartament. din Drumul Taberei.

UPDATE - După mai bine de opt ore de căutări, polițiștii au identificat tânăra care a sunat la 112 în parcarea unui centru comercial. Fata, în vârstă de 16 ani, din Constanța, a recunoscut până la urmă că a fost o farsă. Aceasta venise în București la prietenul ei, însă acum, după ce a pus pe drumuri zeci de echipaje de poliție, a fost condusă la secție. Părinții tinerei sunt pasibili acum de o amendă în valoare de 500 de lei.

Tânăra ar fi povestit că este sechestrată într-un apartament și a reușit să ofere mai multe detalii cu privire la zona unde se află imobilul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii s-au deplasat în zonă. Tot aici a sosit și o ambulanță, pentru că tânăra a povestit că este decisă să se arunce de la etaj.

Acțiunea este în plină desfășurare.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg