NTg2MzM1ODhmZDExZWI3OTMwM2JkMjU3YmEwMTQyNWQ.thumb_256e7.jpg

În casa familiei Pistol, polițistul care a vorbit 20 de minute cu Alexandra la telefon dar nu a reușit să o repereze, a locuit trei săptămâni Alexandru Cumpănașu în 1996, când s-a dus la liceu în Caracal. "Părinții noștri erau prieteni, iar acum el nici măcar nu-mi mai răspunde la telefon”, și-a reamintit unchiul fetei dispărute după ce Libertatea a primit aceste informații noi. 

Dintre primele dezinformări venite din surse MAI despre apelurile disperate ale Alexandrei la 112 a fost aceea că una dintre convorbiri a durat 20 de minute. În acel moment, toată lumea s-a enervat pe STS.  Abia apoi s-a aflat că Alexandra a sunat de trei ori la 112 și nici una dintre discuții nu a durat mai mult de câteva minute. A existat, într-adevăr, o discuție lungă, de aproximativ 20 de minute, între fata răpită și autorități, dar a fost purtată chiar cu un cadru MAI. 

În ciuda tuturor protocoalelor în situații de urgență, un polițist din Caracal, Constantin Pistol, a sunat-o pe Alexandra de pe telefonul său. El era pe teren și încerca să repereze locul unde se afla închisă fata.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din surse s-a aflat că Alexandra i-a spus polițistului în această convorbire cum arată Dincă. O altă coincidență este aceea că Alexandru Cumpănașu a stat în gazdă la familia polițistului Pistol, când a venit la liceu în Caracal. Libertatea l-a sunat pe Alexandru Cumpănașu, care și-a apelat la rândul său mama și a primit confirmarea.

”Da, mama mi-a amintit și mi-am adus aminte și eu că, prin 1996, când am ajuns la liceu în Caracal, gazda unde vorbisem să stau nu era gata. Și atunci ai mei m-au trimis la niște prieteni, la familia Pistol. Am stat trei săptămâni, fără bani, ca amici. Mi se pare, într-adevăr, o coincidență amară că am locuit la ei. Le mulțumesc și acum, dar Costel Pistol nici nu ne răspunde la telefon, măcar să ne spună că a făcut tot ce a putut pentru viața Alexandrei”, a încheiat Cumpănașu pentru Libertatea.  

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg