NTg2MzM1ODhmZDExZWI3OTMwM2JkMjU3YmEwMTQyNWQ.thumb_256e7.jpg

În casa familiei Pistol, polițistul care a vorbit 20 de minute cu Alexandra la telefon dar nu a reușit să o repereze, a locuit trei săptămâni Alexandru Cumpănașu în 1996, când s-a dus la liceu în Caracal. "Părinții noștri erau prieteni, iar acum el nici măcar nu-mi mai răspunde la telefon”, și-a reamintit unchiul fetei dispărute după ce Libertatea a primit aceste informații noi. 

Dintre primele dezinformări venite din surse MAI despre apelurile disperate ale Alexandrei la 112 a fost aceea că una dintre convorbiri a durat 20 de minute. În acel moment, toată lumea s-a enervat pe STS.  Abia apoi s-a aflat că Alexandra a sunat de trei ori la 112 și nici una dintre discuții nu a durat mai mult de câteva minute. A existat, într-adevăr, o discuție lungă, de aproximativ 20 de minute, între fata răpită și autorități, dar a fost purtată chiar cu un cadru MAI. 

În ciuda tuturor protocoalelor în situații de urgență, un polițist din Caracal, Constantin Pistol, a sunat-o pe Alexandra de pe telefonul său. El era pe teren și încerca să repereze locul unde se afla închisă fata.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din surse s-a aflat că Alexandra i-a spus polițistului în această convorbire cum arată Dincă. O altă coincidență este aceea că Alexandru Cumpănașu a stat în gazdă la familia polițistului Pistol, când a venit la liceu în Caracal. Libertatea l-a sunat pe Alexandru Cumpănașu, care și-a apelat la rândul său mama și a primit confirmarea.

”Da, mama mi-a amintit și mi-am adus aminte și eu că, prin 1996, când am ajuns la liceu în Caracal, gazda unde vorbisem să stau nu era gata. Și atunci ai mei m-au trimis la niște prieteni, la familia Pistol. Am stat trei săptămâni, fără bani, ca amici. Mi se pare, într-adevăr, o coincidență amară că am locuit la ei. Le mulțumesc și acum, dar Costel Pistol nici nu ne răspunde la telefon, măcar să ne spună că a făcut tot ce a putut pentru viața Alexandrei”, a încheiat Cumpănașu pentru Libertatea.  

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg