tonel-pop-reclamat-diicot-barou-2-1024x591_c2dc6.jpg

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a declarat la ieşirea de la sediul DIICOT, că Elena Dincă, soţia principalului suspect al crimelor de la Caracal, a aruncat, a alterat şi a distrus probe, neştiind să precizeze dacă a făcut-o intenţionat sau nu, scrie Mediafax.ro.

Avocatul familiei Luizei Melencu susţine că atât soţia, cât şi copiii lui Gheorghe Dincă şi-au schimbat declaraţiile date joi, faţă de cele prezentate iniţial în faţa anchetatorilor.

Acesta a declarat că în momentul în care a început să-i pună întrebări soției lui Dincă, aceasta a "început să tremure, să se înroşească, a început să răspundă în aceeaşi frază cu trei contradicţii, a început să nege".

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Avocatul a acuzat-o pe Elena Dincă că ar fi distrus probe, scrie Mediafax.

"Ce pot să vă mai spun e că, în mod clar, şi prin ce a declarat şi prin ceea ce rezultă din ceea ce au spus celelalte persoane, clar această doamnă a aruncat probe, a alterat probe, a distrus probe. Este de văzut dacă cu intenţie, voit, nevoit, obligată, din greşeală, dar vă spun că este o întreagă nebunie", a completat Pop.

Tonel Pop a mai precizat că joi au fost audiaţi la sediul DIICOT şi poliţişti "importanţi" implicaţi în căutarea Alexandrei Măceşanu.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg