tonel-pop-reclamat-diicot-barou-2-1024x591_c2dc6.jpg

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a declarat la ieşirea de la sediul DIICOT, că Elena Dincă, soţia principalului suspect al crimelor de la Caracal, a aruncat, a alterat şi a distrus probe, neştiind să precizeze dacă a făcut-o intenţionat sau nu, scrie Mediafax.ro.

Avocatul familiei Luizei Melencu susţine că atât soţia, cât şi copiii lui Gheorghe Dincă şi-au schimbat declaraţiile date joi, faţă de cele prezentate iniţial în faţa anchetatorilor.

Acesta a declarat că în momentul în care a început să-i pună întrebări soției lui Dincă, aceasta a "început să tremure, să se înroşească, a început să răspundă în aceeaşi frază cu trei contradicţii, a început să nege".

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Avocatul a acuzat-o pe Elena Dincă că ar fi distrus probe, scrie Mediafax.

"Ce pot să vă mai spun e că, în mod clar, şi prin ce a declarat şi prin ceea ce rezultă din ceea ce au spus celelalte persoane, clar această doamnă a aruncat probe, a alterat probe, a distrus probe. Este de văzut dacă cu intenţie, voit, nevoit, obligată, din greşeală, dar vă spun că este o întreagă nebunie", a completat Pop.

Tonel Pop a mai precizat că joi au fost audiaţi la sediul DIICOT şi poliţişti "importanţi" implicaţi în căutarea Alexandrei Măceşanu.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg