Screenshot_7_1d1b2.png

Femeile care lucrează la Autoritatea Națională de Protecție a Consumatorilor nu mai au voie să poarte bluze cu decolteu, haine mulate iar fusta trebuie să fie până deasupra genunchiului. Și bărbaților li se aplică un cod vestimentar gândit de noul șef al instituției, Horia Constantinescu. 

Numit de doar câteva zile, Horia Constantinescu vrea să facă ordine la ANPC și a început chiar cu ținuta angajaților, relatează hotnews.ro.

Miron-Horia Constantinescu este nepotul lui Miron Constantinescu, unul dintre liderii politici care au contribuit la instaurarea comunismului în România. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, a arătat într-un comunicat că angajații „trebuie să aibă o ținută decentă, de birou, într-o manieră care arată demnitate și respect față de instituție și cetățean, curată și, de asemenea, să aibă un comportament cuviincios. Codul vestimentar stabilește „în detaliu” cum trebuie să se îmbrace angajații.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Codul vestimentar ANPC pentru femei: ținută alcătuită din rochii, fără tăieturi, fermoare, imprimeuri excesive, să fie clasice, decente sau costum două piese, cu fustă sau pantalon, (lungimea fustei imediat deasupra genunchilor, limita de decență) cămașă, bluză, fără decolteuri, fără paiete sau sclipici, haine mulate se interzice purtarea bijuteriilor în exces, extravagante, opulente, ostentative, păstrând o limită de decență. se interzice machiajul strident, aspectul facial și capilar trebuie să fie îngrijit, decent.

Codul vestimentar ANPC pentru bărbați: ținuta va fi alcătuită obligatoriu din cămașă, cu mânecă lungă, simplă, clasică, de culoare alb, albastru, bej, bleumarin, negru. pantaloni uni care trebuie să fie drepți, fără tăieturi, fermoare, imprimeuri. încălțămintea va fi alcătuită din pantofi uni, sunt excluse articolele de încălțăminte în stil sport (teniși, bascheți, adidași) și sandalele. haina de toamnă/iarnă nu va conține accesorii extravagante, în exces, fiind una clasică. este exclusă purtarea accesoriilor, bijuteriilor, se acceptă doar verigheta. aspectul facial și capilar îngrijit, decent, fiind interzis bărbaților purtarea părului și a bărbii de o lungime peste medie. 

citește mai multe pe hotnews.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg