politia_locala_b_676c1.jpg
Doi copii, de 10 şi 13 ani, au cerut ajutorul unui echipaj al Poliţiei Locale după ce au fost alergaţi prin parcul Tineretului de un bărbat înarmat cu două cuţite. Bărbatul, în vârstă de 64 de ani, a fost imobilizat de poliţiştii locali.

Cei doi copii, de 10 şi 13 ani, au fost foarte speriaţi după ce au fost alergaţi de bărbatul înarmat cu cuţite şi au cerut sprijinul poliţiştilor locali.

Băieții au povestit agenţilor locali că un bărbat i-a urmărit pe aleile parcului având două cuţite asupra lui. Copiii l-au indicat pe agresor, care a fost prins şi imobilizat de agenţii locali.

„În urma controlului corporal efectuat asupra suspectului - care prezenta şi halenă alcoolică - au fost găsite două cuţite cu lama de aproximativ 10 cm. În urma verificărilor s-a constatat faptul că persoana în cauză se numeşte S. P, în vârstă de 64 ani, domiciliat în municipiul Bucureşti, iar după identificare cel în cauză a fost predat pe bază de proces-verbal lucrătorilor Poliţiei Capitalei, pentru continuarea cercetărilor”, au precizat reprezentanții Poliției Locale a Municipiului București.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Sursa: adevărul.ro

Foto cu caracter ilustrativ

politia_locala_b_34b3f.jpg

 

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg