IMG-20190821-WA0003_a9042.jpg

Ieri, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Giurgiu au dispus reținerea pentru 24 de ore a inculpatului A.A., pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc, în formă continuată.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că inculpatul A.A. a comercializat zilnic, direct de la locuința sa, droguri de risc și de mare risc (canabis, ecstasy, cocaină) tinerilor cu vârste cuprinse între 17 – 25 de ani, din localitatea Buturugeni, dar și în zonele limitrofe acesteia. 

La data de 20.08.2019, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Giurgiu împreună cu ofiţerii de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu au efectuat o percheziție domiciliară la locuința inculpatului situată pe raza localității Buturugeni, județul Giurgiu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cu ocazia efectuării percheziției domiciliare, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor 337 comprimate de ecstasy, 72 grame de cannabis, 14 grame de cocaină, precum și suma de 11.690 lei și 220 euro. 
La sediul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Giurgiu au fost aduse, în vederea audierii, un număr de 5 persoane.

În cursul zilei de azi, inculpatul A.A. a fost prezentat Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, iar prin încheierea de ședință instanța a respins cererea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Giurgiu, dispunând față de inculpatul A.A. măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operaţiuni Speciale. Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul cadrelor de jandarmi din cadrul I.J.J. Giurgiu.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Sursa: Comunicat DIICOT

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg