decizie-procurori-plutonier_5d7aa.jpg

Procurorii militari din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iași au finalizat cercetările și au dispus trimiterea în judecată a plutonierului George Tiberiu Leonte, din cadrul unei unități militare din Bârlad.

Plutonierul, potrivit procurorilor, este acuzat că în data de 2 iunie 2019, în jurul orei 01.00, după ce s-a înarmat în prealabil cu un ciocan, acesta „a intrat fără drept și fără consimțământul prealabil în locuința fostei sale prietene, care locuia împreună cu părinții săi într-un sat din județul Vaslui. După ce a oprit alimentarea casei cu energie electrică de la panoul electric, inculpatul a exercitat violențe asupra celor trei persoane ce se aflau în locuință, lovindu-le cu un ciocan cu preponderență în zona capului, dar și în alte zone alte corpului, provocându-le mai multe leziuni cu intenția de a le suprima viața”.

Plotonierul a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv, pentru tentativă de omor și violare de domiciliu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„De asemenea, din probatoriul administrat de procurori rezultă că anterior, la data de 16 mai 2019, inculpatul a amenințat persoana vătămată de mai multe ori în cadrul unei convorbiri telefonice cu acte de violență și cu moartea, precum și cu alte acte păgubitoare îndreptate împotriva acesteia și a membrilor familiei sale”.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg