decizie-procurori-plutonier_5d7aa.jpg

Procurorii militari din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iași au finalizat cercetările și au dispus trimiterea în judecată a plutonierului George Tiberiu Leonte, din cadrul unei unități militare din Bârlad.

Plutonierul, potrivit procurorilor, este acuzat că în data de 2 iunie 2019, în jurul orei 01.00, după ce s-a înarmat în prealabil cu un ciocan, acesta „a intrat fără drept și fără consimțământul prealabil în locuința fostei sale prietene, care locuia împreună cu părinții săi într-un sat din județul Vaslui. După ce a oprit alimentarea casei cu energie electrică de la panoul electric, inculpatul a exercitat violențe asupra celor trei persoane ce se aflau în locuință, lovindu-le cu un ciocan cu preponderență în zona capului, dar și în alte zone alte corpului, provocându-le mai multe leziuni cu intenția de a le suprima viața”.

Plotonierul a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv, pentru tentativă de omor și violare de domiciliu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„De asemenea, din probatoriul administrat de procurori rezultă că anterior, la data de 16 mai 2019, inculpatul a amenințat persoana vătămată de mai multe ori în cadrul unei convorbiri telefonice cu acte de violență și cu moartea, precum și cu alte acte păgubitoare îndreptate împotriva acesteia și a membrilor familiei sale”.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg