Tânăra din Hunedoara care şi-a minţit iubitul că e sechestrată, găsită de poliţişti în casa amantului

0
ZDRmN2EyMDFmMDMwNTliNWU4NmJiNDk2ZjA2MzA4Ng.thumb_19292.jpg

ZDRmN2EyMDFmMDMwNTliNWU4NmJiNDk2ZjA2MzA4Ng.thumb_19292.jpg

Un tânăr din Hunedoara, plecat la muncă în Germania, a sunat disperat la Poliţie, după ce a vorbit la telefon cu iubita sa, care i-a spus că este sechestrată de un proxenet în Micro 6, apoi a închis şi nu a mai răspus la telefon.

Tânărul, aflat la muncă în Germania, a alertat autorităţile şi le-a spus acestora că de două zile încearcă fără succes să o contacteze telefonic pe concubina sa, în vârstă de 27 de ani, din oraşul Călan, scrie Observator.tv. 

Apelantul a precizat că a reușit să ia legătura telefonic cu tânăra, care i-a spus că nu poate vorbi la telefon pentru că este sechestrată la o adresă din municipiul Hunedoara (în zona Micro 6), după care convorbirea s-a întrerupt.

Poliţiştii, în urma efectuării unor activităţi de căutare și a verificărilor în teren, au reuşit să o depisteze pe tânără, pe raza municipiul Hunedoara.

„Aceasta a declarat că locuieşte de câteva zile în apartamentul unui prieten din municipiul Hunedoara, iar în cursul zilei de 17.08.2019, după ce a consumat băuturi alcoolice în mai multe localuri din Hunedoara, a fost contactată de concubinul ei, căruia i-a spus că este „sechestrată” în municipiul Hunedoara, după care și-a închis telefonul pentru ca acesta să nu o mai poată contacta și pentru a-şi putea petrece în liniște timpul cu noul său prieten”, se arată în comunicatul Poliţiei.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău