ZDRmN2EyMDFmMDMwNTliNWU4NmJiNDk2ZjA2MzA4Ng.thumb_19292.jpg

Un tânăr din Hunedoara, plecat la muncă în Germania, a sunat disperat la Poliţie, după ce a vorbit la telefon cu iubita sa, care i-a spus că este sechestrată de un proxenet în Micro 6, apoi a închis şi nu a mai răspus la telefon.

Tânărul, aflat la muncă în Germania, a alertat autorităţile şi le-a spus acestora că de două zile încearcă fără succes să o contacteze telefonic pe concubina sa, în vârstă de 27 de ani, din oraşul Călan, scrie Observator.tv. 

Apelantul a precizat că a reușit să ia legătura telefonic cu tânăra, care i-a spus că nu poate vorbi la telefon pentru că este sechestrată la o adresă din municipiul Hunedoara (în zona Micro 6), după care convorbirea s-a întrerupt.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliţiştii, în urma efectuării unor activităţi de căutare și a verificărilor în teren, au reuşit să o depisteze pe tânără, pe raza municipiul Hunedoara.

"Aceasta a declarat că locuieşte de câteva zile în apartamentul unui prieten din municipiul Hunedoara, iar în cursul zilei de 17.08.2019, după ce a consumat băuturi alcoolice în mai multe localuri din Hunedoara, a fost contactată de concubinul ei, căruia i-a spus că este „sechestrată” în municipiul Hunedoara, după care și-a închis telefonul pentru ca acesta să nu o mai poată contacta și pentru a-şi putea petrece în liniște timpul cu noul său prieten", se arată în comunicatul Poliţiei.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Georgiana Kelemen
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg