Locuința monstrului din Caracal a fost scanată. Alexandru Cumpănașu, mesaj dur pe Facebook: „Sistemul a învins, mortul este vinovat și Dincă e doar un psihopat”

0
gheorghe-dinca-criminal-caracal-procurori_51ce7.jpg

gheorghe-dinca-criminal-caracal-procurori_51ce7.jpg

Ancheta de la Caracal este departe de a fi finalizată. Monstrul Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a răpit pe Luiza și pe Alexandra, iar ulterior le-a ucis, însă până acum criminalul a oferit multiple piste false anchetatorilor. Procurorii DIICOT au anunțat că, în perioada 15 – 19 august, a fost continuată percheziția la domiciliul lui Dincă. Unchiul Alexandrei a postat, marți, pe o rețea de socializare, un mesaj dur la adresa celor care s-au ocupat până acum de anchetă: „Sistemul a învins, mortul este vinovat și Dincă e doar un psihopat”.

Procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu polițiști specializați din cadrul Poliției Române, delegați în cauză, au continuat, în perioada 15 – 19 august percheziția efectuată la domiciliul inculpatului Gheorghe Dincă, respectiv, activitatea de scanare și excavarea zonelor delimitate.

„De asemenea, în această perioadă au fost audiate persoane care aveau cunoștință despre fapte sau împrejurări care ar putea constitui probe în dosarul penal privind pe inculpatul Dincă Gheorghe. În cauză a fost dispusă expertizarea unor noi mijloace de probă în scopul evaluării valențelor probatorii ale acestora de către Institutul Național de Medicină Legală “Mina Minovici” și Institutul Național de Criminalistică din cadrul IGPR”, a precizat DIICOT.

În schimb, unchiul Alexandrei, tânăra care a fost răpită și a reușit să sune la 112, susține că în termen foarte scurt procurorii se pregătesc să declare decesul tinerei.

Din mesajul lui Alexandru Cumpănașu, unchiul tinerei, reiese că acesta este dezamăgit de tot ce s-a întâmplat și crede că se dorește mușamalizarea cazului de la Caracal.

„Sistemul a învins, mortul este vinovat și Dincă e doar un psihopat. Este noul consemn dinspre toate zonele: acoperiți urgent cazul Caracal.”, a scris, în urmă cu puțin timp, Alexandru Cumpănașu pe Facebook. Acesta a lansat ipoteza că DIICOT este „pregătit să o declare decedată pe Alexandra și astfel să oprească orice căutare a ei și a oricărui clan de pe acolo”. I

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău