112_56830400_465e8.jpg

Un bărbat în vârstă de 72 de ani a murit pe holul casei, cu ambulanţa la poartă, după ce medicul care a intervenit la caz a solicitat intervenţia jandarmilor, de frica unor câini pechinezi.

Totul s-a întâmplat în municipiul Huşi, în luna iulie, când bărbatul de 72 de ani a sunat la 112 pentru a anunţa că se simte foarte rău şi nu poate respira.

Medicul de pe ambulanţă nu a intrat în curtea casei bărbatului de teama a trei câini pechinezi și a decis să solicite intervenţia unui echipaj de jandarmi care să le faciliteze accesul în locuinţă, scrie Observator.tv.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După aproximativ zece minute, un echipaj de jandarmi s-a deplasat la locuinţa bărbatului de 72 de ani, care agoniza pe holul casei sale în aşteptarea medicilor.

Medicul şi asistenta de la Ambulanţă au intrat în casă, însă bărbatul care sunase la numărul de urgenţă 112 era în stop cardio-respirator, iar medicul a decis să nu îl resusciteze pentru că pacientul nu mai avea activitate cardiacă, iar în opinia sa resuscitarea ar reprezenta o 'profanare de cadavre'.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg