Șeful IJP Constanța implicat într-un accident de motocicletă. Vinovat, un șofer de 78 de ani

0

Șeful Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța a fost rănit ușor într-un accident produs sâmbătă în localitatea Mangalia. Comisarul șef Constantin Dancu se afla pe motocicletă și a fost lovit de o mașină condusă de un bărbat de 78 de ani.

Potrivit IPJ Constanța, accidentul s-a produs sâmbătă, în jurul orei 14.00, pe strada Oituz din Mangalia. Polițiștii susțin că accidentul a fost provocat de șoferul unei mașini care nu a respectat indicatoarele rutiere.

„Un bărbat de 78 de ani a condus un autoturism pe strada Oituz din municipiul Mangalia, dinspre Geamie către Liceul Economic și, ajungând la intersecție cu strada Ștefan cel Mare, nu a respectat semnificația indicatorului oprire, astfel că a pătruns în intersecție, unde a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de inspectorul șef al IPJ Constanța, comisar șef Constantin Dancu”, au transmis polițiștii constănțeni, potrivit Mediafax.

Aceștia mai spun că șeful IPJ Constanța a fost rănit ușor în urma impactului.

„Inspectorul șef se afla în timpul liber și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată, au fost recoltate probe biologice de sânge”, au mai arătat reprezentanții IPJ Constanța, într-un comunicat de presă.

Și șoferul mașinii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acesta nu a fost rănit.

sursa: digi24.ro

sursa foto: romaniatv.net

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău