Transportul public bucureștean. Câți angajați are și ce salarii câștigă aceștia

0
ODMxMzYzMTY0M2NjOTYyMmQxMTk2OTk5OTY3ZDFjYzg.thumb_8df20.jpg

ODMxMzYzMTY0M2NjOTYyMmQxMTk2OTk5OTY3ZDFjYzg.thumb_8df20.jpg

Societatea de Transport Bucureşti (STB) are, în prezent, 11.084 de angajaţi iar salariul mediu tarifar în cadrul societăţii este de 3.450 de lei, la care se adaugă bonuri de masă, precizează STB în replică la o postare a unui consilier general.

Potrivit documentului, creşterea numărului de conducători de vehicule şi, implicit, a numărului total de angajaţi a fost generată de majorarea numărului de vehicule, în condiţiile în care au fost cumpărate 400 de autobuze noi şi au fost scoase din imobilizare şi modernizate troleibuze şi tramvaie. Totodată, compania arată că, în perioada fostei Regii Autonome de Transport Bucureşti (RATB), numărul de autobuze din parcul activ era la jumătate.

De asemenea, potrivit companiei, în spatele fiecărui vehicul care iese în traseu se regăseşte munca de zi şi de noapte a altor zeci de angajaţi cu diverse pregătiri. La aceştia se adaugă personalul ‘TESA’, care reprezintă circa 10% din totalul angajaţilor.

Pe de altă parte, reprezentanţii STB afirmă că, odată cu mărirea flotei şi extinderea serviciului pe foarte multe linii regionale, a fost nevoie de reorganizarea conducerii executive pe principii noi, cu perspective de dezvoltare, în condiţiile în care STB îşi propune să se dezvolte prin investiţii şi profit.

Sursa: Digi24.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău