bani-jaf-dambovita_5354b.jpg

Un bărbat din Dâmbovița a reclamat la Poliție faptul că a fost deposedat de bani, prin acte de violență, de către un bărbat care l-ar fi luat la ocazie.

UPDATE: În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Sectiei nr. 5 Politie Rurala Voinesti, sprijiniti de polițiștii de la Politia Municipiului Târgoviște, s-a stabilit faptul că bărbatului de 50 de ani, care ar fi sesizat pe 112 faptul ca a fost deposedat prin violenta de o suma de bani,de către un bărbat care l-a luat la ocazie, i-ar fi căzut din buzunar de fapt banii (150 de lei) pe bancheta din spate a autoturismului.

Conducătorul auto care efectua transport de persoane ilegal, a fost sancționat contravențional și față de acesta a fost dispusă măsura complementară a rețineri certificatului și plăcutelor cu nr. de înmatriculare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul care a alarmat fals la SNUAU 112, a fost sancționat contravențional cu suma de 1000 lei.

Știre inițială

Victima a susținut că a fost luat la ocazie din Târgoviște, acesta intenționând să ajungă la Pietrari. Ulterior, bărbatul a reclamat la Poliție că fi fost deposedat, prin acte de violenta, de o sumă de bani chiar de către cel care l-ar fi luat la ocazie.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat în 20 de minute de către polițiști, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că se ocupă de transport ilegal de persoane.

IPJ Dâmbovița a anunțat că polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg