bani-jaf-dambovita_5354b.jpg

Un bărbat din Dâmbovița a reclamat la Poliție faptul că a fost deposedat de bani, prin acte de violență, de către un bărbat care l-ar fi luat la ocazie.

UPDATE: În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Sectiei nr. 5 Politie Rurala Voinesti, sprijiniti de polițiștii de la Politia Municipiului Târgoviște, s-a stabilit faptul că bărbatului de 50 de ani, care ar fi sesizat pe 112 faptul ca a fost deposedat prin violenta de o suma de bani,de către un bărbat care l-a luat la ocazie, i-ar fi căzut din buzunar de fapt banii (150 de lei) pe bancheta din spate a autoturismului.

Conducătorul auto care efectua transport de persoane ilegal, a fost sancționat contravențional și față de acesta a fost dispusă măsura complementară a rețineri certificatului și plăcutelor cu nr. de înmatriculare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul care a alarmat fals la SNUAU 112, a fost sancționat contravențional cu suma de 1000 lei.

Știre inițială

Victima a susținut că a fost luat la ocazie din Târgoviște, acesta intenționând să ajungă la Pietrari. Ulterior, bărbatul a reclamat la Poliție că fi fost deposedat, prin acte de violenta, de o sumă de bani chiar de către cel care l-ar fi luat la ocazie.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat în 20 de minute de către polițiști, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că se ocupă de transport ilegal de persoane.

IPJ Dâmbovița a anunțat că polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg