Luiza-si-Alexandra_96d29.jpg

Procurorii au organizat un flagrant pentru prinderea unei persoane care a cerut bani pentru eliberarea Alexandrei şi Luizei. Dezvăluirea a fost făcută de Alexandru Cumpănaşu, unchiului Alexandrei, care spune că a colaborat cu autorităţile pentru prinderea acestei persoane care a dat informaţii false.

Bărbatul, care avea aproximativ 19 ani a sunat-o, pe mama Alexandrei. La telefon, acesta a spus că este mână în mână cu Gheorghe Dincă și că face parte dintr-o grupare infracțională care activa în Caracal. Bărbatul i-a zis femeii că le-a răpit pe Alexandra și Luiza. El cerea, în schimbul fetelor, câte 3500 euro pentru fiecare.

Mama Alexandrei i-a cerut fotografii cu fetele pentru a se convinge că sunt în viață. Alexandru Cumpănaşu a povestit totul pe pagina sa de Facebook.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"#112vreausatraiesc. Dragi prieteni, de 5 zile am colaborat personal cu procurorii si serviciile de informatii pt organizarea unui flagrant in cazul unei persoane care a sunat la mama Alexandrei cerand bani pt eliberarea Alexandrei si Luizei!!!.

Chiar daca speranta a fost mica totusi am sperat. Felicit DIICOT si serviciile care au colaborat la acest caz. Persoana care reclama ca detine fetele a fost prinsa si audiata!!. Din pacate este o pista falsa dar eu sper sa plateasca cu puscaria pt modul in care s-a jucat cu sentimentele familiei si sperantele tuturor!!!! Va rog sa nu difuzati vocea mamei Alexandrei!", a scris Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.

Ascultă mai jos înregistrările puse la dispoziție presei de Alexandru Cumpănașu.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg