Flagrant în cazul disparițiilor din Caracal. Bărbat reținut pentru că ar fi cerut bani pentru eliberarea Alexandrei și Luizei. Pista era falsă – AUDIO

0
Luiza-si-Alexandra_96d29.jpg

Luiza-si-Alexandra_96d29.jpg

Procurorii au organizat un flagrant pentru prinderea unei persoane care a cerut bani pentru eliberarea Alexandrei şi Luizei. Dezvăluirea a fost făcută de Alexandru Cumpănaşu, unchiului Alexandrei, care spune că a colaborat cu autorităţile pentru prinderea acestei persoane care a dat informaţii false.

Bărbatul, care avea aproximativ 19 ani a sunat-o, pe mama Alexandrei. La telefon, acesta a spus că este mână în mână cu Gheorghe Dincă și că face parte dintr-o grupare infracțională care activa în Caracal. Bărbatul i-a zis femeii că le-a răpit pe Alexandra și Luiza. El cerea, în schimbul fetelor, câte 3500 euro pentru fiecare.

Mama Alexandrei i-a cerut fotografii cu fetele pentru a se convinge că sunt în viață. Alexandru Cumpănaşu a povestit totul pe pagina sa de Facebook.

„#112vreausatraiesc. Dragi prieteni, de 5 zile am colaborat personal cu procurorii si serviciile de informatii pt organizarea unui flagrant in cazul unei persoane care a sunat la mama Alexandrei cerand bani pt eliberarea Alexandrei si Luizei!!!.

Chiar daca speranta a fost mica totusi am sperat. Felicit DIICOT si serviciile care au colaborat la acest caz. Persoana care reclama ca detine fetele a fost prinsa si audiata!!. Din pacate este o pista falsa dar eu sper sa plateasca cu puscaria pt modul in care s-a jucat cu sentimentele familiei si sperantele tuturor!!!! Va rog sa nu difuzati vocea mamei Alexandrei!”, a scris Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.

Ascultă mai jos înregistrările puse la dispoziție presei de Alexandru Cumpănașu.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău