687592075298122544265823930332879036350464n_7680f.jpg

Un tânăr a fost lovit cu maşina chiar de prietenii săi, iar un altul a tras cu un pistol, după un scandal cu agenţii de securitate ai unui club de fiţe din Mamaia.

Totul s-a întâmplat, în această dimineaţă, la ieşirea dintr-un club de fiţe din zona de nord a staţiunii Mamaia. După un concert, patru tineri s-au luat la ceartă cu agenţii clubului, iar unul dintre ei a scos un pistol şi a tras un foc de armă în plan vertical.

Trei dintre tineri s-au urcat într-o maşină şi au încercat să fugă de la faţa locului, însă şi-au abandonat un prieten. Acesta din urmă a fugit după maşină, însă a fost călcat. Tânărul rănit a primit îngrijiri medicale, iar ulterior a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Maşina cu care prietenii săi au fugit spre Năvodari a fost oprită în trafic. În interior se aflau doi băieţi şi o fată. Cei trei au fost conduşi la sediul IPJ Constanţa pentru audieri, scrie Observator.tv.

„Astăzi, în jurul orei 6.20, o patrulă mixtă, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat mai multe persoane alergând, acestea declarând verbal ca a existat un conflict în zona unui club din stațiunea Mamaia. Ajungând în zona respectivă, polițiștii au identificat un bărbat care acuza dureri și prezenta o hemoragie. Echipa a chemat în sprijin un echipaj medical, bărbatul fiind transportat la spital. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că în fața clubului ar fi avut loc o altercație între mai multe persoane, în urma căreia bărbatul ar fi fost lovit în zona feței, ulterior fiind accidentat de un autoturism, cu care mai multe persoane ar fi fugit. De asemenea, în urma cercetărilor, polițiștii au constatat faptul că una dintre persoanele implicate ar fi tras mai multe focuri de armă, cu un pistol cu muniție neletală. Imediat, au fost instituite filtre rutiere, iar în aproximativ jumătate de oră de la producerea evenimentului, polițiștii din Năvodari au identificat și oprit în trafic autoturismul căutat. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, a transmis IPJ Constanța, notează Libertatea.ro.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg