O tânără din Vrancea a sunat la 112, însă dispecera a repezit-o: „Asta e legislaţia. La revedere!”

0
img_1_e1f80.jpg

img_1_e1f80.jpg

O fată din Vrancea a sunat disperată la 112, de mai multe ori, iar dispecera i-a închis telefonul: „Asta e legislaţia. La revedere!”. Conform Observator.tv, la IPJ s-a declanșat o anchetă, după ce apelanta a fost anunţată că nu sunt echipaje să o ajute.

O fată din Vânători, Vrancea, a fost refuzată de dispecerul 112, care i-a transmis că nu sunt echipaje disponibile pentru a o ajuta și că poate dura şi trei ore până când ajunge un echipaj la ea. 

Se pare că tânăra a sunat la 112 după incident, când a ajuns acasă, într-un sat din comuna Vânători și a cerut ajutor, spunând că a fost șicanată în trafic de mai mulți bărbați și că se teme să plece de acasă, pentru că scena s-ar putea repeta.

Fata a spus că îi cunoaşte pe tineri şi a revenit cu un apel la 112 după 45 de minute, când a înregistrat dialogul.

Dispecera: Nu au ajuns?

Fata: Nu, am mai sunat şi acum 45 de minute, ei tot la fel de gălăgioşi sunt. Mie îmi este teamă să plec cu maşina înapoi unde am treabă.

Dispecera: Repet acelaşi lucru pe care vi l-am spus şi mai devreme, colegii mei vor interveni atunci când vor termina activităţile pe care le desfăşoară acum. Mai mult nu vă putem ajuta.

Fata: Și cât timp ar trebui să aștept ca să pot pleca?

Dispecera: V-am spus că habar nu am! Poate dura jumătate de oră, poate dura o oră, poate dura 20 de minute sau poate dura 3 ore. Habar nu am! Doamnă… Domnișoară, să nu credeți că ei au altă treabă în afară de munca de poliție! Sunt la un caz unde cineva era amenințat cu un cuțit că va fi omorât. Adică trebuiau să fie acolo…

Fata: Toate echipajele?

Dispecera: Nu toate, doamnă. V-am dat exemplu doar de unul. Asta este legislația. La revedere!

vezi dialogul integral pe Observator.tv

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău