Bărbat de 49 de ani, reţinut după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 14 ani. A abordat-o pe facebook şi a convins-o să se întâlnească

0
download_9ba88.jpg

download_9ba88.jpg

Bărbatul are 49 de ani și este din Oradea. A fost reţinut de poliţiştii clujeni pentru 24 de ore, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 14 ani, pe care a luat-o cu maşina de la locuinţa bunicilor ei.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, pe data de 13 august, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au reţinut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 49 de ani, din municipiul Oradea, judeţul Bihor, pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor.

Oamenii legii au stabilit că pe data de 12 august, bărbatul respectiv a luat cu maşina o fată în vârstă de 14 ani, de la locuinţa bunicilor săi, din Cămăraşu, judeţul Cluj, îndreptându-se înspre Cluj-Napoca.

Rudele tinerei au alertat autorităţile, întrucât fata nu le-ar fi spus unde pleacă şi cu cine anume.

“În baza sesizării, la nivelul inspectoratului s-a constituit o echipă operativă formată din poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida, Serviciului de Investigaţii Criminale, Criminalistic pentru depistarea minorei şi stabilirea circumstanţelor exacte în care a părăsit domiciliul. În urma identificării autoturismului care se deplasau cei doi, acesta a fost dat în urmărire şi în consemn la frontieră, fiind depistaţi pe raza municipiului Oradea”, au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

surse: news.ro și IPJ Cluj

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău