zile-libere-august-2019_d744b.jpg

Guvernul a aprobat ca 16 august să fie zi liberă pentru angajaţii din instituţiile publice. Este vorba de ziua de vineri, joi fiind Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului. Astfel, românii vor avea o minivacanţă, în acea perioadă, de 4 zile, de joi până duminică.

Ziua de 16 august urmează să fie recuperată până la sfârşitul lunii august, a anunţat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu, scrie Libertatea.

„În şedinţa de Guvern de astăzi, la propunerea Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale, Guvernul a aprobat stabilirea zilei de 16 august 2019 ca zi liberă. Recuperarea se face prin prelungirea timpilor de lucru până la finalul lunii august. Data de 15 august este deja zi liberă declarată prin lege şi 16 cade într-o zi de vineri şi s-a luat decizia pentru a fi declarată zi liberă”, a declarat Barbu, la Palatul Victoria.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nu vor beneficia de zi liberă angajaţii care trebuie să asigure permanenţa şi magistraţii care au termene în procese în data respectivă. 15 august este data la care se prăznuieşte Adormirea Maicii Domnului, fiind sărbătoare legală. 

sursa Libertatea.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg