zile-libere-august-2019_d744b.jpg

Guvernul a aprobat ca 16 august să fie zi liberă pentru angajaţii din instituţiile publice. Este vorba de ziua de vineri, joi fiind Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului. Astfel, românii vor avea o minivacanţă, în acea perioadă, de 4 zile, de joi până duminică.

Ziua de 16 august urmează să fie recuperată până la sfârşitul lunii august, a anunţat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu, scrie Libertatea.

„În şedinţa de Guvern de astăzi, la propunerea Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale, Guvernul a aprobat stabilirea zilei de 16 august 2019 ca zi liberă. Recuperarea se face prin prelungirea timpilor de lucru până la finalul lunii august. Data de 15 august este deja zi liberă declarată prin lege şi 16 cade într-o zi de vineri şi s-a luat decizia pentru a fi declarată zi liberă”, a declarat Barbu, la Palatul Victoria.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nu vor beneficia de zi liberă angajaţii care trebuie să asigure permanenţa şi magistraţii care au termene în procese în data respectivă. 15 august este data la care se prăznuieşte Adormirea Maicii Domnului, fiind sărbătoare legală. 

sursa Libertatea.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg