Fifor-vrea-remilitarizarea-Politiei--Sindicat--O-tampenie-monumentala--Mai-ramane-sa-instauram-regimul-ceausist-_0e2cc.jpg

Autoritățile știau că nu vor fi incidente și că oamenii sunt civilizați. Și anul trecut ar fi fost la fel, dacă nu existau instigatorii care ”să legitimeze” intervențiile abuzive ale jandarmilor.

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, le mulţumeşte, în numele ministerului, tuturor cetăţenilor care au participat la proteste.

„Mulţumesc, în numele Ministerului Afacerilor Interne, tuturor cetăţenilor care astăzi (sâmbătă - n.r.) au participat la proteste într-un mod atât de civilizat şi de paşnic. Aţi sancţionat atât tentativele de instigare la violenţă, cât şi pe cele de politizare a evenimentului, aşa încât am asistat, cu toţii, la un act democratic sănătos şi fără incidente”, a scris Fifor pe pagina sa de Facebook.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

El le mulţumeşte totodată tuturor autorităţilor implicate „pentru mobilizare, pentru atitudinea responsabilă şi profesionalismul de care au dat dovadă”.

„Spuneam zilele trecute că sunt mulţi oameni în MAI care îşi iubesc şi respectă meseria, iar astăzi acest lucru s-a văzut”, susţine Mihai Fifor.

Fifor-vrea-remilitarizarea-Politiei--Sindicat--O-tampenie-monumentala--Mai-ramane-sa-instauram-regimul-ceausist-_76681.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg