image-2019-02-8-22962321-41-eugen-teodorovici-ministrul-finantelor_fbd33.jpg

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat că există posibilitatea reducerii numărului de ore la anumite materii școlare, spunând că acest lucru este dorit de ”părinți, elevi și, probabil, Ministerul Educației”.

„Putem agrea să reducem(numărul de ore, ceea ce și părinții și elevii și cred că și Ministerul Educației își doresc, ca numărul de ore pe anumite materii care nu se justifică… Să nu mai încărcăm elevii atât de mult. Cumva se dorește acest lucru cu adevărat?”, a spus Teodorovici, potrivit Hotnews.ro.

Un reprezentant al sindicatelor din educație susține, însă, că multe materii au fost introduse în programă prin inițiative parlamentare, considerându-se că sunt mai importante decât chimia, fizica sau biologia.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Anumite inițiative pe linia Parlamentului, așa a fost continuu: să mai adăugăm niște discipline care sunt din ce în ce mai importante, că sunt mai importante decât fizica, decât chimia, mai importante decât biologia și eventual să lăsăm doar ce este interesant pentru unii și, poate, ușor. Vă puneți probleme că nu mai aveți cercetare? V-ați gândit cumva, pe la facultățile de fizică, efectiv bate vântul pe acolo? Că nu mai calcă nimeni? La lucrul ăsta v-ați gândit? Că veniți cu chestiile astea ușoare. Dar spuneți-mi și mie ce este ușor în viață? Vrei performanță, dar dacă se poate, să stai frumos acasă. Aceste lucruri nu sunt argumente”, a spus sindicalistul.

sursa hotnews.ro

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg