ambulanta.9m47fst56w-7-678x381_86996.jpg

Autoritățile au demarat o amplă anchetă după ce un tânăr de 23 de ani a murit în spitalul din Focșani. El a ajuns la urgențe după ce a mâncat la un fast-food din oraș.

Bărbatul, un taximetrist, a început să se simtă rău după ce a mâncat o șaorma și s-a dus la spital, unde a fost internat cu simptomele unei toxiinfecții alimentare: diaree, dureri de stomac și vărsături. La câteva ore de la internare, pacientul a murit.

Valentin Uchean, directorul medical al Spitalului de Urgenţă Focşani: „Este un caz total special, pentru că este un deces survenit la un om tânăr, într-o stare de sănătate bună, aparentă, care la 12 ore după ce a început să verse şi să aibă diaree, a decedat Nu avea boli cronice, nu avea alte afecţiuni care să îl facă să reacţioneze în felul ăsta”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliția și DSP au demarat o anchetă

„Echipele noastre s-au deplasat şi au început să preleveze probe de sanitaţie de pe spaţiile de lucru, spaţiile de consum, absolut de peste tot exudate faringiene la angajaţi”, a declarat Cătălin Graur, directorul DSP Focşani, citat de digi24.ro.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg