bgjvfd_307a8.jpg

Acoperișul unei grădinițe din satul Movila Mireșii din județul Brăila s-a prăbușit din cauza unei explozii urmată de un incendiu. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. 

Potrivit digi24.ro, explozia a avut loc duminică, din cauza unei acumulări de gaz de la o butelie, urmată de un scurticircuit electric. 

„În prima fază a intervenit Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din comună, concomitent cu solicitarea către noi, pe 112, să mergem în sprijin.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În momentul în care au ajuns pompierii militari, jumătate din acoperiș era aruncat într-o grădină. Se pare că a fost o acumulare de gaze de la o butelie, că altă sursă de gaze nu există acolo.

Explozia a fost urmată de incendiu, a ars acoperișul pe o suprafață de 150 mp, au fost afectate tâmplăria de la uși, ferestre, mobilierul, aparatură electronică”, a declarat Ștefan Stoian, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, citat de digi24.ro.

sursa foto: b1.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg