c2g9NTZkZTFhOTEzNjUzM2ZlMGVlODY5MGMwMTM0MTY4NDg.thumb_c0330.jpg

Un bărbat de 50 de ani a ajuns în comă la spital, după o intervenţie a jandarmilor din Vatra Dornei. Individul, care este cercetat pentru pedofilie, ar fi încercat să agreseze o copilă la un spectacol folcloric, ce se desfăşura în parcul din oraş.

Echipajul a încercat minute în şir să îl imobilizeze pe bărbat, dar a reuşit abia după ce unul dintre jandarmi, o femeie, i-a pulverizat în faţă, de la distanţă mică, substanţe lacrimogene. Omul a făcut infarct, a fost resuscitat și transportat la spital în comă profundă.

În cele din urmă, bărbatul a decedat la spital. Intervenția jandarmilor poate fi vizionată AICI

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"Parchetul Militar Iaşi a deschis dosar penal, se vor face verificări. Activitatea colegilor care au intervenit va fi atent analizată, aseară, conducerea Inspectoratului a dispus verificări, o echipă a fost trimisă la Vatra Dornei.

La faţa locului erau jandarmi care asigurau ordinea la concert, iar în cazul de care vorbim au fost doi colegi care l-au identificat, l-au rugat să părăsească zona scenei. Apoi, a venit al treilea, pentru că bărbatul era recalcitrant şi agresiv la adresa jandarmilor.

Cazurile diferă în funcţie de situaţia, în cazul de faţă e normal să analizăm cu maximă seriozitate toate aspectele apoi să concluzionăm cu privire la cauze şi urmări. Nu e o intervenţie ieşită din comun. Situaţii de acest gen de legitimare a unei persoane şi de aplicare a unor măsuri legale în vederea imobilizării se aplică destul de des şi tot timpul gradual şi etapizat", a declarat Bogdan Corneci, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Vatra Dornei, pentru Digi24.ro

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg