control-opc-statiuni_02_e5977.jpg
Vacanță cu multe surprize neplăcute! De asta au avut și au parte mii de turiști aflați pe litoralul românesc. În urma unor sesizări, dar și a unor controale inopinate, inspectorii ANPC au dat amenzi de peste 700.000 lei.

Comisarii au găsit căzi cu mucegai, vitrine frigorifice cu rugină, meniuri fără informaţii privind tarifele, alimente depozitate neconform etc.

Au fost controlate 115 unităţi de alimentaţie publică, 21 de unităţi de cazare, unităţi de agreement şi sectoare de plajă, 35 de unităţi de comercializare de produse alimentare şi 26 de unităţi de comercializare de produse nealimentare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma verificărilor, derulate în intervalul 3-10 iulie, au fost date 308 sancţiuni, din care 181 de avertismente şi 127 de amenzi, în valoare de 707.000 lei, potrivit unui comunicat al Autorității Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.

Instituția a înfiinţat, în perioada estivală, structura pentru protecţia consumatorilor „Comandament Litoral 2019”.

Foto cu caracter ilustrativ

control-opc-statiuni_02_eaa56.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg