accident-valcea_ae8ea.jpg

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă dimineața, pe DN 7, la kilometrul 189, în zona localității Seaca, județul Vâlcea, după ce două autoturisme și un autocamion au intrat în coliziune.

UPDATE - 08.50 - Traficul rutier a fost reluat pe DN7, în ambele sensuri. Cauza producerii accidentului a fost adormirea la volan de către șoferul primului autoturism, care a intrat în coliziune frontală cu tirul, iar acesta, vrând să evite impactul, s-a răsturnat și a lovit și cel de-al doilea autoturism. În urma impactului, două persoane au murit, iar un copil a fost transportat la spital pentru acordarea de asistență medicală de specialitate.

Știre inițială

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma impactului au rezultat șase victime, dintre care două persoane au decedat, iar celelalte au fost transportate la spital, pentru efectuarea investigațiilor medicale și acordarea de îngrijiri necesare.

Circulația rutieră a fost oprită pe ambele sensuri de mers, pentru efectuarea cercetării locului faptei şi împrejurărilor comiterii evenimentului rutier.

foto cu caracter ilustrativ

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg