fbpx

62063780_6c1ca.jpg

Internetul este plin de chestii incredibile, dar și mai incredibile sunt acțiunile românilor de zi cu zi. Un bărbat din Harghita a fost reținut după o acțiune a poliției fiindcă pusese în circulație euro și dolari falși, scriși în... chineză.

Povestea este una demnă de filmele de comedie. Bărbatul de 46 de ani a comandat de pe un site mai multe bancnote. După ce le-a primit, deși euro și dolarii erau traduși în chineză, le-a oferit altor persoane.

Un alt bărbat, de 32 de ani, care a primit astfel de bancnote de la cel care le-a comandat, i-a dat o bancnotă de euro în chineză unui tânăr de 21 de ani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În mod de-a dreptul incredibil, tânărul a folosit-o încercând să plătească cu ea la o benzinărie. Angajatul, însă, a observat că are de-a face cu o glumă și a alertat poliția. 

Oamenii legii au efectuat, ieri, o percheziție domiciliară, în municipiul Odorheiu Secuiesc, în urma căreia au fost descoperite și scoase din circulație 116 bancnote contrafăcute (respectiv 3 de 50 de euro, 13 de 100 de euro, 13 de 200 de euro și 87 de 100 de dolari).

Față de bărbatul de 46 de ani a fost dispusă măsura reținerii pe 24 de ore, urmând ca, astăzi, 19 iunie, să fie prezentat Judecătoriei Odorheiu Secuiesc, cu propunere de arestare preventivă.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Ciprian Pap
Mai multe despre autor și articolele sale

...
970.jpg