metoda_accidentul_0d3e0.jpgO femeie, în vârstă de 64 de ani, din Vaslui a făcut infarct şi a murit după ce a primit un telefon, prin care era anunţată că nepotul ei a paralizat în urma unui accident de muncă. Acesteia i s-a transmis că dacă vrea să fie operat, să trimită 20.000 de lei.

Soţul femeii le-a povestit poliţiştilor că a primit un apel înainte de miezul nopţii, pe telefonul fix. O persoană necunoscută le-a transmis celor doi că nepotul lor, în vârstă de 16 ani, a suferit un accident, că are picioarele paralizate şi trebuie operat de urgenţă, conform Europa FM.

Acesta le-a mai transmis că intervenţia chirurgicală costă 20 de mii de lei, bani pe care bunicii trebuiau să îi trimită urgent.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Omul a intrat în panică şi nu s-a gândit nicio clipă că la mijloc ar putea fi o păcăleală. I-a spus interlocutorului că nu are această sumă, dar că e dispus să facă împrumut la bancă.

De vorbă cu bărbatul de la telefon a stat apoi şi femeia, care a cerut mai multe detalii, mai scrie sursa citată.

După ce a încheiat convorbirea, acesteia i s-a făcut rău, a făcut infarct, iar medicii chemați de soțul bătrânei n-au putut decât să constate decesul.

Cei din familie au făcut plângere la Poliţie şi vor ca vinovatul să fie prins.

Foto cu caracter ilustrativ

metoda_accidentul_87846.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg