#BottleCapChallenge, provocarea verii pe rețelele de socializare, la IGPR și la ISU Timiș- VIDEO

0
provocare-facebook-igpr-isu_af322.jpg

provocare-facebook-igpr-isu_af322.jpg

Provocarea verii constă în desfacerea dopului unei sticle cu piciorul. Demonstrația a devenit virală pe rețelele de socializare din lumea întreagă, după ce cântărețul John Mayer, dar și actorul Jason Statham au reușit lovitura. Recent, însă, la această provocare s-au înscris inclusiv polițiștii, dar și pompierii, iar imaginile au strâns sute de mii de vizualizări.

La scurt timp după ce imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare, provocarea a fost acceptată și de polițiștii români, iar imaginile postate pe Facebook-ul IGPR au strâns, în câteva zile, peste 81.000 de vizualizări.

„Unii vor senzații tari, festivaluri și aventuri de neuitat, alții timp alături de cei dragi și relaxare, pentru fiecare dintre noi #Provocareaverii înseamnă ceva diferit. Oriunde vă poartă drumurile pentru a vă bucura de vară, alegeți să ajungeți în siguranță. Alegeți sticla potrivită, #Faraalcoollavolan! Care este #Provocareaverii pentru voi? Dăm provocarea mai departe către IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania și Mircea Bravo”, este mesajul care însoțește imaginile cu un polițist care a acceptat provocarea.

Pompierii din cadrul ISU Timiș au acceptat și ei provocare. Având în vedere profilul de activitate, aceștia s-au gândit că ar fi bine să folosească apa pentru deschiderea dopului sticlei.

„Pentru această provocare, am ales să folosim una dintre cele mai performante autospeciale de stingere a incendiilor prin hidroperforare, aflată în dotarea ISU Timiș, autospecială care este unică în România. Apa este cel mai bun aliat al nostru împotriva incendiilor, dar poate fi și cel mai periculos dușman în cazul inundațiilor. Cu toate acestea, vă provocăm pe dumneavoastră să consumați cât mai multă apă în zilele caniculare (și nu numai), iar pe colegii noștri din cadrul ISU Cluj, îi provocăm să participe la #Bottlecapchallenge. Mulțumim colegilor din cadrul ISU ARAD pentru provocare!”, a scris ISU Timiș pe Facebook, iar imaginile au înregistrat peste 270.000 de vizualizări.

Sursă video: Facebook – IGPR, ISU Timiș

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău