accident-dn22-constanta_e2bcf.jpg

Accidentul rutier a avut loc duminică dimineață, pe DN 22 Constanța-Tulcea, în apropiere de localitatea Lumina, județul Constanţa, după ce două auto au intrat în coliziune frontală.

Accidentul s-a produs pe fondul unei pătrunderi pe contrasens. O dubiță și un autoturism au intrat în coliziune frontală. În urma impactului trei persoane au decedat, iar alte patru au suferit leziuni multiple, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale necesare.

„Luptă contra cronometru a pompierilor pentru extragerea a 7 persoane rămase încarcerate în doua autoturisme implicate într-un accident rutier petrecut pe DN22 la între localitățile Oituz si Lumina. Din păcate pentru 3 persoane medicii au fost nevoiți să declare decesul la fața locului, 2 persoane se află în stare gravă în comă iar alte 2 persoane au suferit traumatisme multiple”, a anunțat ISU Constanța, pe pagina de Facebook.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Circulația rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers, potrivit Centrului Infotrafic.

Sursă FOTO -- ISU Constanța

auto-accident_4aede.jpg

accident-mortal_9a638.jpg

accident-dn22-constanta-tulcea_7ab86.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg