camping-apollo-baile-felix-50.0-large_bd81e.jpg

Surpriză neplăcută pentru zeci de turiști care au ales să-și petreacă vacanța într-un camping de la Băile Felix. Aceștia au fost evacuați cu Poliția din cauza unui litigiu vechi de de 20 ani. Primăria a obținut spațiul în instanță. Foștii administratori au primit termen 30 de zile să-și strângă toate bunurile.

Zeci de turiști, aflați în vacanță într-un camping din Băile Felix, au devenit victimele unui vechi conflict dintre primărie și administratorii spațiului în care și-au instalat rulotele și corturile. Printre ei, o familie de români venită din Italia.

Primăria comunei Sânmartin vrea să preia în proprietate terenul, în baza unei hotărâri judecătorești definitive a Curții Supreme. A contestat vânzarea spațiului și a câștigat în urma unui proces lung de 19 ani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Sentințele sunt din 2016 pronunțate, dar până în prezent au tot amânat evacuarea, au obținut suspendarea în instanță”, spune Mirel Alexandru, avocatul Primăriei Sânmartin.

Citește continuarea pe digi24.ro

sursa foto: cucortu.ro

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg