img_29b46.jpg

Un incident aviatic s-a produs marți seară pe Aeroportul Otopeni. Roțile une aeronave Tarom în care se aflau 22 de pasageri au explodat la aterizare.

Piloţii au reuşit controlarea aeronavei şi oprirea acesteia, fără ca vreun pasager să fie rănit. Din primele informaţii, trenul de aterizare a atins pista pe frânare cu roţile blocate, acest lucru generând explozia pneurilor, potrivit observator.tv

"Astazi, 9 iulie, la ora 19:42, la aterizarea aeronavei TAROM care efectua cursa Satu Mare - Bucureşti Henri Coandă s-a produs o explozie  la anvelopele trenului principal de aterizare”, a precizat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reacţia companiei TAROM

"Compania TAROM informeaza publicul despre incidentul survenit la aterizarea cursei RO638 care a operat pe ruta Satu Mare Bucuresti, avand la bord 22 de pasageri. Dupa aterizare  anvelopele trenului principal au cedat. Avionul a fost oprit in siguranta si pasagerii au fost debarcati conform procedurilor.  O echipa de investigatii se va deplasa la fata locului", se arată în comunicatul companiei.

img_1_1c4de.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg