trafic-restrictii-deviere-nivel-national_0c370.jpeg

Circulația rutieră este restricționată pe două drumuri naționale, două drumuri județene și pe Autostrada A1 București - Pitești, din cauza unor probleme apărute în carosabil și ca urmare a lucrărilor pentru înlăturarea efectelor inundațiilor. În județul Giurgiu, la podul peste râul Argeș, traficul rutier este deviat, potrivit Centrul Infotrafic.

Pe DN2E Fălticeni - Gura Humorului, potrivit Centrului Infotrafic, la kilometrul 17, în zona localităţii Capu Codrului (judeţul Suceava), circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, din cauza surpării unui podeț peste un râu, ca urmare a ploilor abundente.

Citește și: Circulație feroviară întreruptă în județele Mehedinți și Caraș - Severin, din cauza fenomenelor meteo extreme

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tot din cauza vremii nefavorabile, circulația rutieră este întreruptă pe DJ 671E, pe raza localității Gârbovăţ (judeţul Mehedinţi) şi pe DJ 127A, pe raza localității Valea Rece (comuna Lunca de Jos, judeţul Harghita).

Pe DN 22/ E87 (digul Şosea Măcin - Smârdan), în judeţul Tulcea, din cauza creșterii cotei apei Dunării, sunt instituite două restricții de circulație, de tonaj și viteză. Traficul este restricționat pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, iar cea de viteză este impusă pentru limita maximă de 70 km/oră.

Restricția nu se aplică pentru autovehiculele de pompieri, poliţie, SMURD, poştă, precum și mijloacele auto care execută lucrări de combatere a efectelor inundațiilor, a anunțat Centrul Infotrafic

Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, la podul peste râul Argeş, în zona localității Căscioarele, județul Giurgiu, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către București) pe calea 1 (sensul către Pitești), unde se desfășoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg