fbpx

posibila-frauda_0a902.jpg

O nouă posibilă fraudă în numele ANAF s-a conturat în ultimele zile, după ce mai multe persoane au semnalat faptul că au primit SMS-uri și email-uri, în care sunt anunțați că pot primi bani de la Fisc, dacă vor completa anumite formulare în care trebuie să precizeze date cu caracter personal. „Nu accesați site-ul și nu furnizați informații personale”, este sfatul Poliției.

Potrivit Poliției, ANAF a semnalat faptul că persoanele fizice recepționează SMS-uri sau email-uri, în care sunt anunțați că pot primi bani de la ANAF și li se cer date personale și completarea unui formular.

„Oamenilor li se solicită să acceseze un site, la care este disponibil un formular, în care sunt solicitate date personale, inclusiv date ale conturilor şi PIN-urile acestora. Dacă primiți un astfel de mesaj, NU accesați site-ul și NU furnizați informații personale. Agenţia Națională de Administrare Fiscală nu transmite informaţii nesolicitate prin sms, iar portalul oficial al instituţiei este www.anaf.ro”, este sfatul Poliției, postat pe pagina de Facebook..

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Totodată, spun polițiștii, în cazul în care constatați lipsa unor fonduri din contul dumneavoastră, sesizați cea mai apropiată unitate de poliție.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg