gethumbnew_6add4.jpg

Un tânăr din Iași a murit înecat la ștrand, după un concurs stupid. Băiatul a concurat cu alți tineri pentru a vedea cine își ține mai mult respirația sub apă. A câștigat concursul, dar și-a pierdut viața, pentru că echipajele de urgență au declarat decesul după câteva zeci de minute de resuscitare.

În afară de gest, cu atât mai șocant este și mesajul pe care l-a scris tânărul înainte să moară „M-am născut învingător, mor învingător". 

Tânărul a murit miercuri la ștrandul municipal Iași. Tânărul venise împreună cu câțiva prieteni să se răcorească, însă totul s-a terminat cum nu se poate mai prost.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ce s-a întâmplat exact este greu de spus. În timp ce unii spun că tinerii concurau pentru a vedea cât pot rezista sub apa, alții spun că totul a fost un accident. Ștrandul municipal are salvamar, iar ancheta poliției și a primăriei va stabili dacă a intervenit sau nu la timp.

„La ștrand este un singur salvamar angajat și sunt două bazine funcționale. Așteptăm raportul Poliției pentru a vedea care au fost cauzele care au dus la producerea nefericitului incident”, a precizat Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Iași, potrivit ziaruldeiasi.ro.

sursa: libertatea.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg