gethumbnew_6add4.jpg

Un tânăr din Iași a murit înecat la ștrand, după un concurs stupid. Băiatul a concurat cu alți tineri pentru a vedea cine își ține mai mult respirația sub apă. A câștigat concursul, dar și-a pierdut viața, pentru că echipajele de urgență au declarat decesul după câteva zeci de minute de resuscitare.

În afară de gest, cu atât mai șocant este și mesajul pe care l-a scris tânărul înainte să moară „M-am născut învingător, mor învingător". 

Tânărul a murit miercuri la ștrandul municipal Iași. Tânărul venise împreună cu câțiva prieteni să se răcorească, însă totul s-a terminat cum nu se poate mai prost.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ce s-a întâmplat exact este greu de spus. În timp ce unii spun că tinerii concurau pentru a vedea cât pot rezista sub apa, alții spun că totul a fost un accident. Ștrandul municipal are salvamar, iar ancheta poliției și a primăriei va stabili dacă a intervenit sau nu la timp.

„La ștrand este un singur salvamar angajat și sunt două bazine funcționale. Așteptăm raportul Poliției pentru a vedea care au fost cauzele care au dus la producerea nefericitului incident”, a precizat Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Iași, potrivit ziaruldeiasi.ro.

sursa: libertatea.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg